Public relations, PR, er vigtigt for mange typer af virksomheder og organisationer. PR er en strategisk kommunikationsproces, som bygger bro mellem organisationer og deres publikum. 

NXT Relations tilbyder PR og kommunikationsarbejde af høj kvalitet. Gennem vores solide netværk på danske og internationale medier, sætter vi jer i kontakt med relevante journalister, influensers og medier. Vi arbejder både med klassiske- og digitale medier.

Public Relations er med tiden også flyttet over på særligt de sociale medier. Her er det vigtigt at have for øje, at den digitale verden bevæger sig i et andet tempo end som den trykte presse. Det skaber nye udfordringer og muligheder for virksomheder og organisationers politiske og forretningsstrategiske dagorden. Hos NXT Relations er vi altid orienterede i de forskellige platformes virkemidler og funktion når det kommer til kommercielle og politiske agendaer. Vi kan ligeledes rådgive dig i, hvor du får det største udbytte på de sociale medier og hvilke medier dine interessenter benytter.


Vi tilbyder en bred vifte af PR-ydelser på tværs af medier og platforme: 

  • Proaktiv PR-arbejde og hjælp til at få jeres historier i danske og internationale medier
  • Mediestrategi og -kampagner som passer til klassiske og sociale medier
  • Krisestyring og identifikation af mulige kriser og veje ud af disse
  • Medietræning og -håndtering, således du kan kommunikere effektivt
  • Podcast – For mere information klik her.